DOLAR 32,3390 0.17%
EURO 35,1843 -0.02%
ALTIN 2.240,17-0,13
BITCOIN %
Ankara

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

166 okunma

Alaattin Çakıcı’nın Danışmanı Gazeteci Ferhat Aydoğan Kimdir?

ABONE OL
26 Ekim 2022 13:53
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ferhat Aydoğan Kuzgun kimdir? Gazeteci Ferhat Aydoğan kimdir ? Nereli ? Kaç yaşında ? Hayatı ve Biyografisi Yazdığı köşe yazıları ve Ankara kulislerindeki etkinliği ile adından sıkça söz ettiren gazeteci Ferhat Aydoğan, okurlar tarafından da oldukça merak edilen bir isim haline gelmeye devam ediyor. Alaattin Çakıcı’nın Baş Danışmanı olması ile de bilinen Aydoğan’ın biyografi yazısıdır.

Aslen, Elazığ’ın Baskil İlçesi Kadı Köyü’nden olan Ferhat Aydoğan, Adana’nın Gül Bahçesi Mahallesi’nde doğup Dumlupınar Mahallesi, Meydan Mahallesi ve Dağlı Oğlu Mahallesi’nde büyüdü. İlkokula Orgeneral Bedrettin Demirel İlköğretim Okulu’nda başlayıp daha sonra nakil olduğu Nigahi Soykan İlköğretim Okulu’nda bitirdi. Lise eğitimine ise Çağrı Bey Lisesi’nde başlayıp yine nakil ile Çukurova Elektrik Endüstri Meslek Lisesi’ne geçerek burada tamamladı. Liseyi bitirdikten sonra, üniversite sınavına hazırlanırken 2000 yılında Güney Havadis Gazetesi’nde muhabir olarak göreve başladı. Daha sonra Mersin Üniversitesi’ni kazandı. Tekrar üniversite sınavlarına girerek Çukurova Üniversitesi Endüstriyel Elektronik Bölümü’nü kazandı.

Sahipliğini (babası)Muzaffer Aydoğan’ın yaptığı GÜNEY MEDYA GRUBU’nda (Güney Havadis Gazetesi, Güney Market Dergisi ve GÜN-HA HaberAjansı) 2000 yılında başladığı muhabirlik görevinden sonra yine GÜNEY MEDYA GRUBU’nda Genel Yayın Yönetmeni ve Yönetim Kurulu Üyesi seçilerek medya alanındaki kariyerini devam ettirdi.

SİYASETTE 2.SIRA MECLİS ÜYESİ

2009 Yerel Seçimlerinde Anavatan Partisi 2. Sıra Meclis Üyesi Adayı olmuştur.

ÜÇ DALDA SPORCU LİSANSI VAR

Çok sayıda başarı, onur ve yetki belgeleri bulunan Ferhat Aydoğan’ın aynı zamanda üç dalda sporcu lisansı ( Budokai do – Muay Thai – Fitness ) bulunmaktadır. Ferhat Aydoğan üyesi olduğu Dünya Basın Federasyonu, Mesam ve Türkiye Genç Gazeteciler Derneği yönetiminde aktif olarak görev almaktadır. Aynı zamanda “SEVDİM O BAKIŞLARINI” adlı kitap çalışması olan Aydoğan, 2011 yılında şiir albümü de çıkardı.

Farklı konularda “köşe yazarlığı” yapan Ferhat Aydoğan, Canlı Yayın Televizyon Programları da yaptı.

2011 Genel Seçimleri’nde, Adana’dan Numan Kurtulmuş’un kurduğu Has Parti’den Millet Vekili Adayı olmuştur. 2014 Yerel Seçimleri’nde Büyük Birlik Partisi Çukurova Belediye Meclis Üyesi Adayı olmuştur. Halen Genel Yayın Yönetmenliğini ve Köşe Yazarlığını yaptığı Ayça Haberleşme ve Yayıncılık’a bağlı A Haber Ajansı ,Son Vakit ve Gazete Günaydın’da medya alanındaki çalışmalarına devam etmektedir.

MAHKUM’LARIN TEK FENOMENİ OLDU

Aynı zamanda Mahkum Yakınları Federasyonu ve Mahkum Yakınları Sözcüsü olan Ferhat Aydoğan,Cezaevlerinde yatan kader Mahkumları ve yakınları tarafından iyi derecede tanınmaktada ve çıkan haberlerde Cezaevinde Yatan Mahkumların Fenomeni olmuştur.Ankara’da da etkili bir isim olarak ön plana çıkmaktadır.

Köşe yazıları ile adından söz ettiren Aydoğan, Vatansever ve Milliyetçi duruşu ile bilinmektedir. 2021 yılında “Gercüş Çıkmazın İçinde” adlı köşe yazısında, Gercüş Kaymakamı’nın olumsuzluklarını belgeleyerek yayınladıktan sonra Gercüş Kaymakamı’nın görev süresi sonra erdi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun avukatının Twitter paylaşımında, Alaattin Çakıcı hakkında “Ceza Almasını Sağlayacağız” demesinin ardından bu paylaşımlara da sert bir şekilde cevap vererek Milliyetçilik ve Vatan Severlik duyguları ile Muhalefet’in avukatını tehdit etmiş, “Demirden Korksak Trene Binmezdik” şeklinde ifade etmişti. Diğer bir konu ise Adana’da 57 Milyon TL’lik Piyasa Vurgunu yapan firmanın Siyasete Sığınarak komplo kuranları açığa çıkardı.

Diyarbakır Kırklar dağında Dr.Devlet Bahçeli Hatıra Ormanı çalışmalarına engel olmak isteyen bazı gruplar şu ifadeyi kullanmıştı ; Neden Amed gibi bir yerde Devlet Bahçeli? Bahçeli Kürtlere karşı konuşan biri. Kürt düşmanı biri diyen Mimarlar Odası Diyarbakır Şubesine sert bir şekilde meydan okumuş ve kaleme aldığı köşe yazısı ile bence Sen Amed başkanımısın yoksa oda başkanımı bence sen sus “Türk ile Kürt’ün Kardeşliği Konuşsun’’ şeklinde ifadeler kullanmıştı

Ferhat Aydoğan (KUZGUN) lakabı ile tanınmış, gazeteciliğine korkmadan, devletinin yanında ve her daim dik durarak devam etmektedir. Aydoğan, birçok konuda Milliyetçi ve Devletçi karakteri ile muhalefeti hatalı gördüğü konularda birçok kez eleştirmiştir.

Güneydoğu’da hemen hemen her ili gezerek Milliyetçi Harekat Partisi il başkanlarını ve Ülkü ocakları il başkanını ziyaret edip hizmet anısına onur plaketi takdim etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önemli isimleri baş danışmanları Oktay Saral,Maksut Serim ve Ayhan Ogan gibi isimleri ziyaret ederek çekildikleri hatıra fotoğrafı sosyal medyada gündem olmuştu.

Basının ısrarlı davetlerine rağmen ne bir açıklama ne bir röportaj veren ve halen Halkbank yönetim kurulu üyesi ile Cumhurbaşkanlığı başdanışmanlığı görevini yürüten ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kara Kutusu olarak bilinen Maksut Serim ile bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirmiştir.

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran Mükremin Gezgin isimli trans bireyin, doğum yaptığını iddia ederek özel bir hastanede bir bebek ile videolar çekmesi sonrası tepkiler çığ gibi büyürken Muğla’nın Ortaca ilçe emniyet müdürlüğüne giderek ilk olarak suç duyurusunda bulundu ve, bebeğin ailesinden, hastane yönetiminden ve Mükremin Gezgin’den şikayetçi oldu.

Mükremin Gezgin olayında Bergüzar Korel’in Mükremin hakkında sert çıkışını kınayan bazı ünlülerden sonra Ferhat Aydoğan ünlü oyuncu Bergüzar Korel’e sahip çıktı ve büyük bir yankı uyandırdı.

AYDOĞAN AMERİKA BAŞKANI BUSH’UN KALDIĞI VİLLADA

2022 yılı Haziran ayında Marmaris’te Turgut Özal,Mesut Yılmaz,Süleyman Demirel,Vehbi Koç gibi isimlerin sağ kolu ve baş danışmanı olan Nail Keçili’yi Amerika Başkanı Bush’un kaldığı 25 odalı köşkte ziyaret ederek bir kaç gün misafir olmuştur.

Dini islam değerlerine hassasiyetli davranarak en çok Hz.Yusuf paylaşımları yapmaktadır. Alaattin Çakıcı davasında Uzun süre cezaevinde yatan Ferhat Aydoğan aynı zamanda, Alaattin Çakıcı’nın manevi yeğeni ve Baş Danışmanıdır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

deneme
dedektif | özel dedektif | fixbet giriş